Even kennismaken

HomeWorks is al sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland. Ons team van servicecoördinatoren organiseert jouw huishoudelijke hulp vanuit ons kantoor in Amsterdam.

Onze missie

Ons doel? Jouw leven een stukje aangenamer maken! Dat doen we door fijne, betrouwbare hulpen in te zetten die voldoen aan jouw wensen. Daarnaast hebben we een team van betrokken coördinatoren dat ervoor zorgt dat zowel voor de klant als voor de hulp alles goed wordt geregeld. HomeWorks is er voor iedereen die hulp in huis nodig heeft: van ouderen die hun huis niet helemaal zelf meer kunnen schoonhouden tot mensen die vanwege tijdgebrek niet aan het huishouden toe komen. Maar wat de wensen ook zijn: wij hebben plezier in jouw huishouden!

Hoe werkt HomeWorks?

HomeWorks is een niet-commerciële vereniging van 1200 hulpen die door heel Nederland werkt. Door veel centraal te organiseren en te monitoren draagt zij zorg voor rust en continuïteit. Je krijgt als klant een vaste huishoudelijke hulp en wij organiseren vervanging bij ziekte of vakantie. Je kunt jouw hulp snel online regelen maar HomeWorks staat ook persoonlijk voor je klaar als je de aanvraag liever telefonisch doet of vragen of opmerkingen hebt. Onze coördinatoren zijn op werkdagen altijd bereikbaar zodat je bij vragen ook altijd persoonlijk contact kan hebben. Tot slot nemen we ook de administratieve zaken voor onze rekening en heb je daar geen omkijken meer naar. Door onze persoonlijke aanpak en ervaring sinds 1994 kennen wij al onze hulpen en dat werkt wel zo prettig en vertrouwd!

Onze toppers

Jamilla Wong A Tsoi

Jamilla Wong A Tsoi

Voorvrouw Arnhem
Irene van Trigt

Irene van Trigt

Voorvrouw Rotterdam
Onze voorvrouwen zijn onmisbaar in de organisatie. Zij zijn schoonmaaksters met een vracht aan kennis en ervaring, die onze nieuwe hulpen opleiden. Zo zorgen wij ervoor dat al onze huishoudelijke hulpen de gewenste kwaliteit bieden. Wat uw wensen ook zijn!

Jouw team

De schakel tussen klant en huishoudelijke hulp
Vincent

Vincent

Software tester
Naomi

Naomi

Servicecoördinator Amsterdam
Annette

Annette

Servicecoördinator Amsterdam
Jooske

Jooske

Assistent Bedrijfsleider
Sylvana

Sylvana

Servicecoördinator Midden Noord
Nicolette

Nicolette

Servicecoördinator Rotterdam
Pawel

Pawel

Software developer
Ellen

Ellen

Operationeel Directeur
Mimount

Mimount

Administratief medewerker
Tomasz

Tomasz

Software developer
Jan

Jan

Algemeen bestuur
Jakub

Jakub

Software developer
Sharon

Sharon

Servicecoördinator Zuidoost
Marthe

Marthe

Servicecoördinator Zuidoost

Samenwerking

Hisc
Zilveren-kruis
James-company
Gemeente-oosterhout
Laurens
Ict-works
Stichting-zorgcentra-meerlanden
Marcels-green-soap
Woonvip
Companyworks
Home Works werkt met verschillende partijen samen om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te maken.